torstai 18. lokakuuta 2012

Maltan kuulumisia lokakuulla 2012

  RAUHANTERVEHDYS TEILLE, SISARET JA VELJET, SINNE KOTI-SUOMEEN!
  Viime päivinä olemme ilolla todenneet, että lopultakin ilma alkaa pikkuhiljaa viiletä täällä etelässäkin. Koko syksy on ollut tuskastuttavan lämmintä, ja tuulettimet ovat hurissaat asunnossamme yötäpäivää.
Tiitus käy reippaasti koulua ja on saanut sieltä pari uutta kaveriakin. Me olemme Marjan kanssa pyrkineet viettämään enemmän aikaa Herran neuvotteluissa, ja paastokin on otettu käyttöön rukousten tehostamiseksi.
  Syyskuun lopulla sain kutsun pastoreitten yhteiseen rukouskokoukseen, ja iloitsimme siitä, että tällä kertaa mukana oli vastuunkantajia useammasta seurakunnasta kuin koskaan aikaisemmin, eli kun aiemmin on on ollut vain viisi tai kuusi seurakuntaa edustettuina, niin nyt päästiin jo yhdeksään. Täällähän on kaikenkaikkiaan viitisentoista evankelista vapaitten suuntien seurakuntaa, jotka yleensä kokoontuvat yhteen vain "oman joukkonsa" kesken.
  Hiljattain saarnasin siinä seurakunnassa, missä eniten käymme, ja Marjan vuoro on puhua siellä ensi pyhänä (21. päivä). Myös rukouskokouksista olemme vastuussa erikoisesti tämän kuun aikana. Emme kuitenkaan halua kiinnittyä liikaa yhden seurakunnan toimintaan, kun Herra on avannut monia muitakin ovia, ja kun näkymme on tavoittaa erikoisesti niitä, jotka eivät vielä koskaan ole kuulleet Jeesuksesta.
  Myös evankelioimassa olemme taas alkaneet käydä siellä kävelykadulla, missä iltaisin liikkuu paljon väkeä eri maista. Viime kerrallakin kohtasimme siellä maltalaisten lisäksi ihmisiä ainakin Englannista, Skotlannista, Sveitsistä, Italiasta ja Venäjältä, kuten myös Nigeriasta, Libyasta ja Syyriasta. Oli ilo todistaa heille Jeesuksesta, ja jakaa myös eri kielisiä lentolehtisiä ja arabiankielisiä DVD:itä.
  Olemme kokeneet, että jatkossa tulemme säännöllisesti auttamaan erästä egyptiläistä pastoria, joka tekee työtä m.uslimien parissa. Hänellä on toimintaa Valletassa ja Mostassa, ja eräs amerikkalainen lähettipariskunta, joka viime vuonna teki työtä hänen kanssaan, on muuttanut Saksaan. Jo viime keväänä tuo kyseinen veli toivoi, että tulisimme heidän avukseen siihen työhön, minkä Herra on meidänkin sydämellemme laskenut.
  Marrasuun alussa onkin sitten Euroopan lähettipäivät Ranskassa, minne on ilmoittautunut peräti 80 henkeä, kun Balkanin lähetitkin tulevat taas mukaan.
 
  Runsasta Jumalan siunausta Teille kaikille, yhdessä ja erikseen, toivottaen,
  - Tauno, Marja ja Tiitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti