perjantai 16. marraskuuta 2012

Maltan kuulumisia marraskuulla 2012



   

          Rauhantervehdys täältä Maltan saarivaltiosta!
  
  Tänä syksynä alkoi jo tuntua siltä, että loppuvatko ne helteet ollenkaan.
Kuitenkin Välimeri ympärillämme jäähtyy pikkuhijaa, ja vaikka ilmastonmuutos vaikuttaa eri puolilla maailmaa, Jumalan Sana toteutuu tänäkin vuonna:
"Niin kauan kuin maa pysyy ei lakkaa...kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö." (1 Moos. 8:22)

  Olemme saaneet kokea olevamme siunattuja kaiken elämisen ja tekemisen keskellä! Herran läheisyys ja lepo Hänessä virvoittaa henkeämme ja koko olemustamme päivittäin. Siitä kiitos kaikille esirukoilijoille! Koemme sen armoksi kohdallamme. Kun maailmassa pimeys syvenee ja henkivaltojen hyökkäykset käyvät todellisemmiksi, me taistelemme rukouksin.

  Saimme olla kuun vaihteessa mukana Fidan alueellisilla lähettipäivillä Ranskassa, ja siellä eräs Euroopan lähetti oli huomannut ihmetelleensä, ettei voi oikeastaan enää mennä edes maitokauppaan rukoilematta.
Lähettipäivillä saimme kokea olevamme kuin kirkastusvuorella. Kuulimme profetaallista ja ajankohtaista julistusta, joka todella kosketti meitä työntekijöinä. Pyhän Hengen läsnäolo oli voimallista lähettien kohottaessa äänensä yhteiseen rukoukseen. Ennen kokematon oli kohdallani humaus, jossa lensin sivuittain lattialle [Marja]! Silloin kun kohtaamme Jumalan voimaa, se voi tulla yllättävälläkin tavalla, ja silloin voi vain kiittää! Sanoohan vanha, tuttu laulukin näin: "Tulkoonpa hiljaa tai myrskyn lailla, voimaasi tarviin, oi Jumalain".

  Tiitus on aloittanut Maltan opetussysteemin mukaan yhdeksännen luokan. Suomessa hän olisi varmaan seitsemännellä luokalla. Hänen kaveripiirinsä on hyvin kirjava, ystäviä on mm. Bulgariasta, Venäjältä, Maltalta, Norjasta, Tanskasta ja Englannista. Tähän joukkoon hyvin sopii yksi suomalainen Tiitus.

  Tauno on nyt juuri työmatkalla Pohj-Afr:ssa. Näin julkisessa tervehdyksessä emme voi kertoa kovin tarkkaan hänen tekemisistään ja tapaamisistaan siellä.

  Luotamme Teihin, jotka uskollisesti rukoilette kanssamme, että Herra antaa teille voimaa ja innoitusta muistamaan meitä näissä kuvioissa työn suhteen.


  Siunaavat ja rakkaat terveisemme Teille kaikille,

  Marja, Tauno ja Tiitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti